A 10 legfontosabb, digitális átalakulásban várható trend

Rengeteg digitális átalakulás történt ebben az évben, sok vállalatnak új módszereket kell találnia az üzleti tevékenysége végzésére a kialakult káoszban.
A 10 legfontosabb, digitális átalakulásban várható trend

Mint ilyen, képet kaptunk arról, milyen új technológiák várhatók 2021-ben. A jövő év várhatóan meg fogja változtatni azt a módot, ahogyan számos vállalkozás végzi a feladatait, és ahogy kapcsolatba lép az ügyfeleivel, beleértve azokat is, akik valamely magyar kaszinó oldalon játszanak.

Maradjon velünk, mert most megvitatjuk a technológiai átalakulás 2021-re vonatkozó jóslatait:

  1. Edd meg a tartalmadat

  2. Hangalapú keresésoptimalizálás

  3. Távmunka és mainstream 5G

  4. Intelligens kampányok és ügyfélanalitika

  5. A közösségi hálózatok átalakulása

  6. Adaptálható felhőalapú infrastruktúra

  7. Az üzenetplatformok bevonása

  8. Gépi tanulás a kiberbiztonság érdekében

  9. Streamline fejnélküli technológia

  10. Lendület az ACPC felé

Edd meg a tartalmadat

2019 és 2020 folyamán számos olyan változást láttunk, amely érintette az online vállalkozásokat, és azt, hogy hol helyezkednek el a keresőkben. Egészen pontosan a Google volt az, aki alapvető frissítéseket hajtott végre, és tanáccsal látta el a vállalatokat az organikus láthatóságukra gyakorolt ​​hatással kapcsolatban.

Az egyik legfontosabb szempont, amely az alapvető frissítések fénypontjává vált, az ‘EAT’ volt: szakértelem, felhatalmazás és bizalom.

Az online vállalkozások folyamatosan változtatják tartalmukat, hogy első helyezést érjenek el a keresőmotorok eredményoldalain (SERP). Arra számítunk, hogy az EAT koncepció a jövő évben a digitális átalakulás sarkalatos pontjává válik. Pontosabban úgy látjuk, hogy az automatizált technológiák részét fogja képezni 2021-ben.

Hangalapú keresésoptimalizálás

Tekintse meg a 2021-re vonatkozó legfontosabb SEO trendekkel kapcsolatos cikkeket, és azonnal megtalálja a hangalapú keresés optimalizálását. A világ lázas várakozással várja azt a napot, amikor a keresőmotorok már több éve javítják a kimondott lekérdezések eredményeit. Ha az indexeléshez és rangsoroláshoz már átalakított mobil SERP-ek lesznek, vajon majd a hangalapú böngészés lesz a következő?

Az egyik fő probléma az, hogy túl sok a különbség az emberek beszédmódjában. Már nem pusztán lokalizációról van szó, hanem arról, hogy a nemek és a fajok mennyire különböznek a kérdések és állítások kifejezésében. Túl sok a változó ezen a ponton, de gyanítjuk, hogy 2021 lesz a VSO aranyéve.

Távmunka és mainstream 5G

Amikor a COVID-19 járvány távmunkára kényszerítette a vállalatokat, új dilemma merült fel. Az otthoni internetsebesség nem egyezett a munkaszerverek kiemelkedő erejével. Felmerült az a probléma is, hogy gyenge jelekkel rendelkező területeken a kapcsolódásra kellett várnunk.

Intelligens kampányok és ügyfélelemzés

Sok kisvállalkozás jelezte, hogy szenved a Google Ads összetettsége miatt. Szerencsére most vannak már olyan intelligens kampányok, amelyek leegyszerűsítik a folyamatot, és jobb klienselemzéseket nyújtanak. A probléma most már inkább az, hogy olyan mértékben leegyszerűsítették őket, hogy nem szolgáltatnak elegendő információt.

A fogadási ágazat némi javulást tapasztalt az idén megjelenő számtalan szerencsejáték-technológiai trend között. Az egyik ilyen rendszer jobb platformokat lát a tagok adatainak gyűjtésére, és fogadási tevékenységeik nyomon követésére. Sultés Szilvia szakértő szerint a felelősségteljes szerencsejáték egy másik jó példa; a kizárás eszközei előmozdítják a kormányokkal való szigorúbb intézkedések bevezetését. Szilvia profilját itt tekintheti meg.

A szociális hálózatok átalakulása

Ha a járvány bármit is tanított nekünk, az az, hogy az emberek megtalálják a módját, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal, bármi is legyen. Láttuk a közösségi média élő közvetítésének fellendülését, legfőképp az Instagramon. Hírességek és vállalatok egyaránt belátták, hogy a videók mennyire értékesek a márkaismertség szempontjából.

Biztosak vagyunk abban, hogy ezek a platformok úgy fejlődnek, hogy 2021-ben több olyan funkciót is tartalmazzanak, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy több nézőt érjenek el.

Adaptálható felhőalapú infrastruktúra

Az idei év egyik legfontosabb technológiai újítása az üzleti szoftverek integrálása a felhőalapú infrastruktúrával. Az egyik példa a SaaS alkalmazásrendszer, míg a legjobb szolgáltatók csúcsminőségű eszközökkel rukkoltak elő, amelyek a továbbfejlesztett funkcionalitást segítik. A jövő évben kétségkívül további előrelépés lesz ezen a területen.

Az üzenetplatformok bevonása

Az elmúlt évtizedben számos üzenetküldő alkalmazás növekedését és bukását láttuk Magyarországon. Ugyanakkor azt is láthattuk, hogy bizonyos vállalatok terjeszkedtek e téren, például a Facebook felvásárolta a Whatsapp-ot és az Instagram-ot. Előrejelzésünk szerint még sok közösségi média és üzenetküldő platform csatlakozik néhány esernyőmárkához a sokoldalúbb választék érdekében.

Gépi tanulás a kiberbiztonság érdekében

A mesterséges intelligencia egyre okosabbá válik az új gépi tanulási technológiával. Természetesen a számítógépes bűnözés 2020-as növekedése már kikényszerítette ezt az evolúciót, 2020 januárja és áprilisa között ugyanis 600%-kal nőtt a felhőszerver-támadások száma.

A technológia fent említett tendenciáival - különösen az online szerencsejátékokkal kapcsolatban - joggal feltételezzük, hogy a következő hónapokban szigorúbb biztonsági protokollok érkeznek.

Korszerűsített fejnélküli technológia

A fejnélküli technológia nem egy halloween-orientált kifejezés, és nem is a mesterséges intelligenciát kedvelő alkalmazottaktól való megszabadulásra utal. Ehelyett azt vizsgálja, hogy a kereskedelmi ipar hogyan osztja meg front-end prezentációját az ügyfelek számára a háttér technológiával.

A fő probléma az, hogy manapság egyre több vásárló vásárol online, és a vállalatok azon küzdenek, hogy az akvizíciós költségeiket és a bérleti díjaikat igazolni tudják. Egyre több vállalkozás fogja egyszerűsíteni működését a jobb megtérülés érdekében.

Lendület az ACPC felé

Az ACPC egy „Mindig Csatlakoztatott Számítógépre” utal, amely az 5G-re és a távmunkára vonatkozik. Kezdenek körvonalazódni az erőteljes laptopokat, amelyekbe 5G vagy LTE van beépítve. Mivel ez a trend egyre népszerűbb lesz, bárhová magával viheti laptopját, és csatlakozhat az internethez.

Zárszó

Az év folyamán sok olyan változást tapasztaltunk a technológiában, amely idén is menetel majd előre. Javasoljuk, hogy a következő néhány hónapban kövesse nyomon a technológiai újdonságokat, hogy ne szalasszon el egy lehetőséget sem.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan kezelj egy rossz főnököt - hasznos tippek a munkahelyi konfliktusok elkerülésére és megoldására, hogy sikeres és boldog légy a munkahelyeden.

Hogyan kezelj egy rossz főnököt

A jó főnök, áldás. Mindenki jó vezetőről álmodozik, de nem mindenkinek van szerencséje. A cikkel segítséget nyújtunk, hogyan kezeld a rossz főnököt.

10 tipp, hogy boldogabb légy a munkahelyeden és szeresd a munkád, munkatársaidat és a főnököd.

10 tipp, hogy boldogabb légy a munkahelyeden

A munkahely sokak számára nem a boldogságot jelenti, de azért vannak trükkök, amelyekkel elérhetjük, hogy akár még a munkahelyen is boldogok legyünk.

5 nyomós érv az alkalmazotti lét ellen

5 nyomós érv az alkalmazotti lét ellen

Ma már sok vállalkozó él körünkben. Sokan megunták az alkalmazotti létet. Mi is tudunk 5 érvet, hogy miért ne legyél többé alkalmazott.