Hosszú ujjú felső, kardigán, pulóver, blézer és további női ruhák

Női divat, női ruhák - a Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk.
Hosszú ujjú felső, kardigán, pulóver, blézer és további női ruhák - Tchibo webáruház

Női divat, női ruhák - a Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk.

A fukszia színben pompázó hosszú ujjú felső első pillantásra egyszerű, kerek nyakkivágású darab – ám egy rafinált megoldással mégis különlegessé válik! A lágy esésű viszkóz-sztreccs felső első oldalán ugyanis az aszimetrikusan húzott, rugalmas alsó szegélyben végződő anyag vízesést idéz fel, amitől egyszínű anyag és egyszerű szabás ide-vagy oda, mégis magára, vagyis inkább a viselőjére vonzza majd a tekinteteket – akár farmerrel, akár elegánsabb nadrággal viseljük!

Hasonlóan furfangos hatású a sötétkék színben kapható hosszú ujjú fodros felső is, ami az elegánsabb szettekbe csempész majd egy leheletnyi romantikát, miközben lezser tud maradni! A viszkóz-sztreccs anyag kényelmesen követi a test vonalát, rugalmas alsó szegélye pedig biztosítja a tökéletes illeszkedést – miközben kis állógallérja és ujjvégei enyhén szmokkolt, húzott kialakításukkal gondoskodnak róla, hogy a felső épp elég figyelemfelkeltő legyen, anélkül, hogy harsánnyá válna a megjelenés.

A csinos felsőkhöz jól jöhet egy plusz réteg, különösen akkor, ha igazán puha anyagból készült – ez pedig mind a gombos finomkötésű kardigánra, mind az elől nyitott finomkötésű kardigánra igaz! A gombos verzió élénk és figyelemfelkeltő málna színben pompázik, a nyakkivágásnál és a gomboláspántnál ezüstösen csillogó fonállal, emellett az ujjak végén és a derékrészen kényelmes szegélyekkel, amelyek nem vágnak be. Az elöl nyitott verzió fekete színben kapható, és lágy esésű sálgallérral készült, amely optikailag hangsúlyozza a test vonalát. Emellett bordázott kialakítású részek találhatók rajta a gallérnál, a derékrészen, és a gombokkal ellátott ujjvégeken is – szóval lehet, hogy a színe nem vonzza a tekintetet, de az összkép mégis ámulatba ejtő lesz majd!

Elegáns, lila árnyalatban kapható a kötött pulóver is, amelyet bármilyen alkalommal nyugodtan választhatunk, ha a hőmérséklet miatt szükségünk van a plusz egy rétegre az öltözködésben! A kerek nyakkivágású, puha anyagú darab lazán követi a test vonalát, az érdekességét pedig az adja, hogy finom és durva kötésű részekből áll, amelyek elöl V-alakban futnak össze, ez a kontraszt pedig remekül hangsúlyozza a nőies sziluettet! Emellett a nyakkivágásnál és az ujjvégeken bordázott szegély is található a tökéletes kényelem érdekében! Még több pulóver itt!

A tyúklábmintás, formatartó anyagból készült hosszú blézer, amely ünnepi alkalmakkor és a hétköznapokon is tökéletes kísérőül szolgál! A hosszabbra szabott fazon és az enyhén ejtett vállak előnyösen emelik ki az alakot, ráadásul nyitottan hordva is csinos darab, így kabátok alatt is kényelmesen viselhető, fűtött helyiségekben pedig szükség esetén egyszerűen és gyorsan fel-, illetve levehető. Ráadásul két bevágott zsebe is van, így a legfontosabb apróságokat egy pillanatra sem kell nélkülöznünk!

A kínálatból nem hiányozhatnak a csinos egyberuhák sem! A strukturált lezser ruha sötétkék színben kapható, így mind színével, mind fazonjával bármilyen alkalommal nyugodtan viselhető darab. Biopamutot is tartalmaz, így kellemesen, puhán simul a bőrre, és kényelmesen követi a test vonalát. ¾-es ujjain oldalhasítékok találhatók, a ruhán elöl pedig két bevágott zsebbe rakhatjuk el a legfontosabb apróságainkat. Csónak alakú nyakával és különleges, enyhén strukturált felületével figyelemfelkeltő, de nem harsány darab, ami napközben, munkához, de esti programokhoz is tökéletes választás!

A normál fazonú, szürke színben kapható hosszú ujjú lezser ruha szintén jól kombinálható alapdarab, ami más-más kiegészítőkkel viselve egészen eltérő összeállításokat eredményezhet! Kerek nyakivágását kontrasztszínű szegély díszíti, A tyúklábmintás anyag mellett pedig sötétebb színű oldalsó betoldásai hangsúlyozzák a nőies sziluettet, miközben a ruha lazán követi a test vonalát. Elöl emellett két bevágott zseb is található rajta, hogy a telefonnak, aprónak is mindig legyen helye.

Kapcsolódó cikkek

Öt író, aki sokat tanított nekünk az igaz szeretetről és elfogadásról.

Öt író, aki sokat tanított nekünk az igaz szeretetről és elfogadásról

A meséknek és a könyveknek különös fontossága, szerepe van az életünkben. Hatnak ránk, tanítanak bennünket. Többek között az elfogadásról és a szeretetről is sokat tanulhatunk.

A tökéletes Instagram profil titka.

A tökéletes Instagram profil titka

Az Instagram profil készítéséhez adunk tippeket, merthogy egy igazán jó profil elkészítéséhez nem árt egy-két ötlet, egy-két hasznos tanács.

Téli szépségápolási tippek.

Téli szépségápolási kisokos

Minden évszakban nagyon fontos a bőrápolás, de télen még fokozottabban szükséges a bőrünkre ügyelni. A cikkben a téli bőrápoláshoz adunk tippeket.