Divatos szemüvegkeretek

Ha szeretnénk kicsit megújulni, vagy a stílusunkon kicsit csiszolni ősszel, akkor mindenképpen egy új szemüvegkeretet szükséges beszereznünk.
Divatos szemüvegkeretek

Akár több trendi darabot is megvásárolhatunk, hiszen mindenkinek, aki szereti a divatot, lényeges, hogy a kiegészítői között a szemüveg is megtalálható legyen. Egy modern, egy szemet gyönyörködtető darab nagyon jól felfrissítheti a megjelenésünket. Ha szemüveges vagy, akkor idén ősszel viselj a megszokott szemüvegkeret helyett valami mást, valami olyan darabot, amely megfelel az őszi követelményeknek, hiszen rengetegféle stílusos darab közül válogathatsz, és az őszi szemüvegtrend nagyon változatos és sokféle szemüvegkeretet kínál. Ősszel kicsit minden megváltozik, komorabb lesz az időjárás, de ne hagyjuk, hogy a zordabb idő a kedvünket szegje, válogassunk az őszi szemüveg kollekcióból. Mutatjuk is, milyen trendek vannak idén ősszel.

A kevert anyagok

Idén ősszel nagy divat olyan szemüveget viselni, amely kettő vagy több különböző anyagból készült. A leggyakrabban a műanyag és a fém ötvözete jellemzi a kevert típusú szemüvegeket. Ez a keveredés friss és divatos érzést kölcsönöz a leghidegebb őszi hónapokban is.

Az állatmintázatos

Az állatlenyomatos szemüvegek is nagyon divatosak idén ősszel. Ezek a szemüvegek nem csak stílusossá varázsolják a viselőjét, de nagyszerűen ki is egészítik az öltözködést. A leopárdmintás szemüveg ráadásul olyan színkompozíciókat tartalmaz, mint amilyen az ősz színei is.

A vastag keretes szemüveg

A hideg hónapokban vastag ruházatot öltünk. Miért ne hordhatnánk vastag keretes szemüveget? Legyen szó négyzet formájú, vagy kerek szemüvegről, mindkettő remek választás, ha vastagabb kerettel vannak ellátva. Jól döntünk, ha idén ősszel ilyen szemüveget szeretnénk viselni, hiszen az őszi toplista élén áll.

A minimalista és ultrakönnyű acetát anyagból készült szemüveg

Az eyerim collection egyik kiemelt modellje a Lucky modell, melynek minimalista és ultrakönnyű acetát anyaga éppúgy passzol a férfiakhoz, mint ahogyan a nőkhöz is. A szemüvegkeretet – dioptriás lencsével is – megvásárolhatjuk négy különböző pasztell színben. Ezek a keretek nagyon könnyedek és kifinomultak. Az átlátszó keret azok számára készül, akik a hidegebb hónapokban az öltözködésükkel és így a kiegészítőikkel is szeretik kifejezni az évszakhoz passzoló érzéseiket, hangulatukat. A színesebb modellek közül pedig a merészebbek válogathatnak. A Lucky modellt megvásárolhatod az eyerim online áruházban, ahol nem csak designer szemüveget, hanem napszemüveget és síszemüveget is vásárolhatsz.

A fémkeretes szemüvegek

Az őszi divat nagy slágere a fémkeretes szemüveg. Voltaképpen a szemüveg azért is került be az őszi kollekcióba, mivel a fém részeket, vastagabb műanyag részekkel ötvözték. Tehát, ez is egy kevert típus, csak ezeknél a szemüvegeknél a szolid eleganciát tovább fokozza a szemüveg egyes részeinek aranyos csillogása, amely színvilág szinte egybeolvad az ősz színeivel.

A túlméretezett keretek

Ilyen oversized keret az Andrea modell is, amely az egyik legkeresettebb dioptriás szemüveg az eyerim collection modellek közül. Az oversized keret a legtöbb arctípushoz nagyszerűen illik és hipoallergén hatással rendelkezik.

Őszre hangolódó keretek

Az ősz színei is érvényesülnek az idei őszi szemüvegeken, kereteken, hiszen az őszi trendet képviselik a fekete, a barna, a narancsszínű, a bézs, a karamell, a sárga színű keretek, amelyek nagyszerű lehetőséget biztosítanak a szezonális szemüveg és szemüvegkeret frissítéshez is. Ha fekete keretes szemüvegre vágysz, az eyerim collection szemüvegek közül is választhatsz egy dizájnos darabot. Például a Martin modellt, amelyet az Eyerim alapítójáról, Martin Zahuranecről neveztek el. Ezek a modellek is nagyon rugalmasak és könnyűek. Az eyerim collection egy remek választás, hiszen nagyon sokféle márka és divatos darab közül válogathatsz.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan légy nyugodt akkor is, mikor a dolgok nehézre fordulnak - Hogyan kezeld és oldd meg a problémáidat hatékonyan.

Hogyan légy nyugodt akkor is, mikor a dolgok nehézre fordulnak

Az élet egy hullámvasút. Nem mindig vagyunk fent, ilyenkor viszont akár még a stressz is eluralkodhat rajtunk. Mutatjuk, hogyan érd el a nyugalmat. Mit tegyél, hogy az életben minél kevesebb alkalommal legyél feszült.

Szabadulj meg a negatív energiáktól és légy pozitív 7 lépésben.

Szabadulj meg a negatív energiáktól 7 lépésben

A negatív energia rombol. Nem csak lelkileg, testileg is. Mutatjuk, hogyan szabadulj meg tőle.

12 ok, amiért a korai kelők előnyben vannak - A korai ébredés előnyei - Növeld hatékonyságod és kreativitásod!

Produktív reggelek - 12 ok, amiért a korai kelők előnyben vannak

A korai kelést sokan el sem tudják képzelni. Pedig számtalan előnye van. A cikkben ezeket az előnyöket bontjuk ki részletesen.