Lopesan Baobab Resort - az afrikai hangulatú földi paradicsom

A Lopesan Baobab Resort üdülőhely a luxust, a szórakozást és az egzotikus hangulatot ötvözi.
Lopesan Baobab Resort - az afrikai hangulatú földi paradicsom

A Lopesan Baobab Resort üdülőhely a luxust, a szórakozást és az egzotikus hangulatot ötvözi. Ez az ötcsillagos szálloda Melonerasban, Grand Canarián található és afrikai hangulatot idéz a dús és vad növényvilágával és az épületek színével, dekorációjával. A Lopesan Baobab Resort berendezésein a földszín dominál, míg a dekorációi teljes mértékben olyan érzetet kelthet bennünk, mintha csak Afrikában lennénk. Azok a személyek, akik valóban a kényelmet és a kikapcsolódást keresik egy-egy nyaralás alkalmával, valóban jó döntést hoznak, ha ezt a szállodát választják, hiszen néha nagyon is jólesik a valóságos környezetből kicsit kiszakadni és egy másfajta környezetben létezni. Talán ez az oka annak, hogy ez az exkluzív hotel, Gran Canaria egyik legeredetibb, legszembetűnőbb és leglátványosabb üdülőhelye. Ezen a linken - this link - többet is megtudhatnak erről a csodálatos helyről.

Már a szálloda bejárata, homlokzata is afrikai hangulat sugall, amelyet a buja, zöldsellő növényzet csak még tovább fokoz. A küszöböt átlépve pedig bárki egy csodálatos világban érezheti magát és még csak ki sem próbálta a Lopesan Baobab Resort szolgáltatásait, amelyek nem csak kényeztetnek, hanem egy egészen más világba röpítenek. A modern, ötcsillagos létesítmény teljes trópusi hangulatba sodor bennünket, a kényelemről már nem is beszélve. Úgy érezhetjük magunkat, mintha egy rejtett trópusi paradicsomba léptünk volna, és ennek hatására a bennünk dúló stressznek is egykettőre nyoma vész.

A szállodai szobák is hangulatosak, hiszen itt is érvényesül az afrikai ihletésű dekoráció, így a saját szobánkban is könnyedén a trópusokon érezhetjük magunkat. A szobák légkondicionálóval felszereltek, de lehet használni a telefont, a hajszárítót és még a széfet is igénybe lehet venni.

A szállodában két büfé is van. Az afrikai kultúra ihlette környezetben nemzetközi ízeket és különlegességeket rendelhetünk és fogyaszthatunk el. A medence mellett négy étteremben is étkezhetünk, ahol megkóstolhatjuk a különlegesebbnél különlegesebb afrikai ételeket. A medence mellett több bár is található, ahonnan csodás kilátás nyílik a hotel külső környezetére, amellyel még hosszabb idő után sem leszünk képesek betelni.

Aki felhőtlen szórakozásra vágyik, itt megteheti, hiszen több medence áll a vendégek rendelkezésére, ebből kettő a gyerekek szórakozását biztosítja. Különféle sportolási lehetőségek is adottak a szálloda területén. Lehet itt golfozni, minigolfozni, teniszezni, röplabdázni, vízilabdázni és jól felszerelt edzőterem gondoskodik a vendégek fitten tartásáról. A szálloda egyik különleges sportszolgáltatása a búváriskola, amelyet sok vendég szokott igénybe venni. A medencék körül egy mesterségesen kialakított, lassan csordogáló „folyó” is van, amely néha eltűnik a barlangokban, a szintén mesterségesen kialakított vízesésben és a buja növényzet sűrűjében.

A Lopesan Baobab Resort egy percig sem hagyja unatkozni a vendégeket, hiszen különféle show műsorokkal, rendezvényekkel és sportprogramokkal szórakoztatják a vendégeket.

A Lopesan Baobab Resortban lehetőség van kerékpár –és autókölcsönzésre, illetve WIFi is van a szállodában.

A Lopesan Baobab Resort külső területén egy hatalmas afrikai kunyhóhoz hasonlatos építmény található, ahol bárok, éttermek és kávézók vannak és innen remek kilátás nyílik a lagúna stílusban megépített medencékre és a két mesterséges strandra, amelyek félreeső környezetet és napozási lehetőséget biztosítanak a vendégeknek.

Ez a szálloda remek választás kisgyerekes családok számára is, hiszen a szálloda gyermekfelügyeleti és gondozási szolgáltatást is biztosít, így a szülők nyugodtan elmehetnek addig egy masszázsra, vagy egy romantikus vacsorára.

Esténként szintén sok szórakoztató program van a Lopesan Baobab Resortban. Zenei rendezvények, gyerekeknek szervezett bulik és afrikai törzsi tánc programok biztosítják a jó hangulatot.

Kapcsolódó cikkek

12 ok, amiért a korai kelők előnyben vannak - A korai ébredés előnyei - Növeld hatékonyságod és kreativitásod!

Produktív reggelek - 12 ok, amiért a korai kelők előnyben vannak

A korai kelést sokan el sem tudják képzelni. Pedig számtalan előnye van. A cikkben ezeket az előnyöket bontjuk ki részletesen.

Ezek az idei év szemüveg trendjei

Ezek az idei év szemüveg trendjei

A teknősmintha helyét lassan átveszik a világos árnyalatok

Hogyan légy nyugodt akkor is, mikor a dolgok nehézre fordulnak - Hogyan kezeld és oldd meg a problémáidat hatékonyan.

Hogyan légy nyugodt akkor is, mikor a dolgok nehézre fordulnak

Az élet egy hullámvasút. Nem mindig vagyunk fent, ilyenkor viszont akár még a stressz is eluralkodhat rajtunk. Mutatjuk, hogyan érd el a nyugalmat. Mit tegyél, hogy az életben minél kevesebb alkalommal legyél feszült.