Hogyan veszítsünk el egy férfit 10 nap alatt?

Sőt, talán 10 nap se kell hozzá, ha az alábbi tulajdonságok jellemzőek Rád. Régóta nem találod az igazit? Akkor nem árt önvizsgálatot (is) tartanod, mi állhat a dolog hátterében.
Hogyan (ne) veszíts el egy férfit 10 nap alatt?

1. Félig üres pohár - a félig teli helyett

Elvisz a kiszemelted egy népszerű étterembe, de nem ízlik az étel, és ezt fennhangon közlöd a pincérrel? Ha a barátod felajánlja, hogy menjetek el kirándulni, nyavalyogsz a sár miatt? Nem akarsz otthon főzni, nem akarsz találkozni a barátaival, és az új farmernadrágja sem tetszik Neked? Nem csoda, ha ahelyett, hogy lelkesen elhívna a srác a harmadik randira is, inkább mihamarabb lelép.

Néha nem árt feltenni azt a bizonyos rózsaszín szemüveget, és csak egy jót nevetni, ha valami nem úgy sül el, ahogy terveztétek. A komoly kritikát tedd félre, és ne csapj nagy patáliát apró kényelmetlenségekért. Próbáld humorosan kezelni a legneccesebb helyzeteket is, így garantáltan meggyőzheted arról a lovagodat, hogy Te jóban-rosszban kitartasz mellette.

2. Felszínesség

Mit csekkolsz először egy férfin, ha találkoztok egy kávézóban egy finom cappucinora? A karóráját és a zakójának a márkáját, vagy a szemét nézed, és azt, ahogyan magyaráz, gesztikulál? Ne ess abba a hibába, hogy a külső alapján ítéled meg az embereket - óriásit csalódhatsz a menő üzletemberben és nagy meglepetés érhet, ha nem írod le magadban azt a férfit, aki egy egyszerű pulóvert visel egy kék farmernadrággal. Dobd félre az előítéleteidet bőrszínre, vallásra, munkahelyre vagy külsőre vonatkozóan, és légy nyitott minden olyan lovagra, akiket érdekel, amiről beszélsz, figyelnek rád, nyugodtak, kiegyensúlyozottak és alapvetően elégedettek magukkal. Aki magával nem tud békét kötni, az másban is mindig csak a hibákat fogja felismerni.

3. A mama, a papa, meg a többiek

A család, a szeretteink a legfontosabbak az életben, ehhez kétség sem fér. Semmi baj nincs azzal, ha az első néhány randin már mesélsz arról, hogy a mamád milyen isteni almás pitét süt, vagy hogy hol él jelenleg a nővéred, mivel foglalkozik az apukád. A "mama pici lánya" típusú karakterektől viszont minden férfi menekül, ami érthető is: szeretnék azt látni, hogy felnőtt nő vagy, aki felelősséget vállal a saját tetteiért, képes elintézni az ügyeit, és alkalmas arra, hogy jó édesanyaként gondoskodjon a gyermekeiről. Tedd világossá a szüleid számára, hogy ha randizol, akkor ne hívjanak öt percenként, hiszen tudsz vigyázni magadra, és tudod, hogy az első néhány találkozást nyilvános, viszonylag zsúfolt helyen ajánlatos megejteni. Ameddig ezeket a dolgokat nem tudod tisztázni otthon, addig párkapcsolatot is nagyon nehéz lesz építened.

4. A múlt árnyéka

Ami elmúlt, felejtsd el, ami pedig jön, nézz szembe vele bátran és kíváncsisággal. Amíg csak a legvékonyabb szállal is kötődsz az exedhez, ne kezdj el új partnert keresni. Magadat is megkíméled a csalódástól, és a leendő partnert is attól, hogy kellemetlen szituációkba keveredjen. Adj időt magadnak lezárni a múltat, és indulj tiszta lappal. Ne fogadd meg senkinek a tanácsát azzal kapcsolatban, hogy hova és mikor menj el bulizni vagy randizni, hagyatkozz a saját megérzéseidre. Ha nincs kedved a szakítás utáni következő hétvégén a barátnőddel nyakadba venni a várost, akkor ezt mondd meg nyíltan, és ne hazudj, hogy miért szeretnél otthon maradni.

Közhely, de a sírás valóban meggyógyítja a lelket, vagyis ne félj a tőle, ez nem a depresszió jele. A könnyeiddel együtt engedd el a csalódásod is, csupán a tanulságot próbáld meg megtartani, és emlékezni arra, te mit rontottál el.

5. A görcsösség és a lazaság között - valahol az arany középúton

Mielőtt odaérnél a mozihoz, ahol találkozni fogtok, remeg a kezed és a lábad is? Folyton azon gondolkozol, mit fogsz felvenni a következő randira, és indulás előtt háromszor öltözöl át? Vagy éppen az a helyzet, hogy minden érdeklődőnek válaszolsz a társkeresőn, és nem győzöd a sok meghívást? Péter helyett néha Ábel neve ugrik be, amikor valójában Áron néz rád az asztal másik oldaláról?

Amíg nincs fix párkapcsolatod, ne horgonyozz le az első férfinál, aki szembejön az utcán, de ne is menj óránként más helyszínre randizni. Igyekezz megőrizni a higgadtságod, a realitásod, és vizsgálódj kritikus, de alapvetően optimista szemmel. Ha úgy érzed, hogy valamerre elszaladt veled a ló, és túl félénk vagy, vagy túl sok vasat tartasz egyszerre a tűzben, oszd meg az aggályaidat a hozzád legközelebb álló személlyel. Segíteni fog, ha hallhatsz egy külső véleményt.

Kapcsolódó cikkek

A Gucci-Ház - Felesége felfogadott bérgyilkosa ölte meg Gucci-t - Patricia Reggiani története

A "fekete özvegy" nem bánja tettét - A Gucci-sztori

Lady Gaga alakítja Patricia Reggiani-t, aki meggyilkolta volt férjét, Maurizio Gucci divatkirályt.

Szabadulj meg a negatív energiáktól és légy pozitív 7 lépésben.

Szabadulj meg a negatív energiáktól 7 lépésben

A negatív energia rombol. Nem csak lelkileg, testileg is. Mutatjuk, hogyan szabadulj meg tőle.