Étel trendek - a rovarburgertől a csokis hummuszig

Különleges ételeket mutatunk be.
Étel trendek - a rovarburgertől a csokis hummuszig

A Foodboom nevű cég tulajdonosai egy garázsban kezdték egy kempingkonyhával. Azóta közös lakást béreltek, ahol ketten készítik el a különleges fogásokat. Ma már 65 embert, köztük szakácsokat, ételsztájlisztokat és fotósokat foglalkoztatnak.

“Szeretnénk megmutatni, hogy a főzés egyszerű is lehet. A mottónk: nahát, itt egy egyperces videó, gyerünk, csináljuk meg!”. A koncepció főleg a fiatalokat célozza, akiknek kevés idejük van főzni. A párost sokan követik a YouTube-on és az Instán is.

Íme, az 5 legbizarrabb ételük!

Csokis hummusz

A csicseriborsókrém ebben az esetben csokival ízesítve kerül az asztalra. “Ideális mártogatós gyümölcsökhöz vagy péksüteményekhez”, mondják az ételszakértők.

Édesburgonya-brownie

Az amerikai süteményben a csokit kalóriaszegény karobpor helyettesíti. A tetejére is alakbarát, vegán vajkrém kerül.

Féregburger

A bivalyféreg lárváival teli hamburgerrel nem csak a fehérjefogyasztásunkért tehetünk, de a klímát is védjük. Undorító lenne? A készítők szerint rendkívül finom!

Japán palacsinta

Az Okonomi nevű távol-keleti palacsinta egyébként is az év trendjei közé tartozik, sárgarépával és fehérkáposztával készül.

Csicseriborsós flatbread

A Socca esetében nem a fociról, hanem egy csicseriborsóból készült tésztáról van szó, ami magában, de avokádóval és olivával is finom.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan (ne) veszíts el egy férfit 10 nap alatt?

Hogyan veszítsünk el egy férfit 10 nap alatt?

Hogyan (ne) veszíts el egy férfit 10 nap alatt?

Hála és boldogság - egyik sem létezik a másik nélkül

Hála és boldogság - egyik sem létezik a másik nélkül

A boldogság nem terem csak úgy magától. Ahhoz, hogy boldogok legyünk nem elég csak arra várni, hogy mit kapunk a társunktól. Adnunk is kell és a hála is központi szerepet kap a kapcsolatokban.

Gyémánt vagy moissanit?

Gyémánt vagy moissanit?

Cikkünkből megismerheted a gyémánt és a moissanit közötti különbségeket.