Étel trendek - a rovarburgertől a csokis hummuszig

Különleges ételeket mutatunk be.
Étel trendek - a rovarburgertől a csokis hummuszig

A Foodboom nevű cég tulajdonosai egy garázsban kezdték egy kempingkonyhával. Azóta közös lakást béreltek, ahol ketten készítik el a különleges fogásokat. Ma már 65 embert, köztük szakácsokat, ételsztájlisztokat és fotósokat foglalkoztatnak.

“Szeretnénk megmutatni, hogy a főzés egyszerű is lehet. A mottónk: nahát, itt egy egyperces videó, gyerünk, csináljuk meg!”. A koncepció főleg a fiatalokat célozza, akiknek kevés idejük van főzni. A párost sokan követik a YouTube-on és az Instán is.

Íme, az 5 legbizarrabb ételük!

Csokis hummusz

A csicseriborsókrém ebben az esetben csokival ízesítve kerül az asztalra. “Ideális mártogatós gyümölcsökhöz vagy péksüteményekhez”, mondják az ételszakértők.

Édesburgonya-brownie

Az amerikai süteményben a csokit kalóriaszegény karobpor helyettesíti. A tetejére is alakbarát, vegán vajkrém kerül.

Féregburger

A bivalyféreg lárváival teli hamburgerrel nem csak a fehérjefogyasztásunkért tehetünk, de a klímát is védjük. Undorító lenne? A készítők szerint rendkívül finom!

Japán palacsinta

Az Okonomi nevű távol-keleti palacsinta egyébként is az év trendjei közé tartozik, sárgarépával és fehérkáposztával készül.

Csicseriborsós flatbread

A Socca esetében nem a fociról, hanem egy csicseriborsóból készült tésztáról van szó, ami magában, de avokádóval és olivával is finom.

Kapcsolódó cikkek

Gyémánt vagy moissanit?

Gyémánt vagy moissanit?

Cikkünkből megismerheted a gyémánt és a moissanit közötti különbségeket.

Ezek az idei év szemüveg trendjei

Ezek az idei év szemüveg trendjei

A teknősmintha helyét lassan átveszik a világos árnyalatok

Egyre népszerűbb a second hand: ma már a régi számít menőnek

Egyre népszerűbb a second hand: ma már a régi számít menőnek

Akkora az érdeklődés a second hand divat iránt, hogy beszálltak a luxusmárkák is