Szerencsejáték turizmus Monte Carlo-ban

Bizonyára sokak nagy álma, hogy eljussanak Monte Carlo-ba, és felfedezzék ennek a csodálatos városállamnak minden részletét.
Szerencsejáték turizmus Monte Carlo-ban

Bár a távolság nem túl nagy, sokan mégsem vágnak bele ebbe az útba. Ennek pedig az azt oka, hogy Európában az egyik legdrágább úti célként ismert a város. Ez pedig nem is igazán az utazási költségekben jelentkezik, hanem a szállások árában. Ezzel együtt sokan úgy gondolják, hogy érdemes felfedezni ezt a pezsgő életet kínáló, számtalan látnivalóval rendelkező helyet. És hogy mit tehet az, aki egy picit is szeret kaszinó játékokkal játszani az online casino magyar oldalakon, de nem szeretne túl sokat költeni egy ilyen útra? Nos, a válasz rendkívül egyszerű. Számukra remek lehetőséget kínálnak a szerencsejátékos utak. Az alábbiakban megnézzük azt, hogy miért érdemes egy ilyen utat választaniuk, hogyan csökkenthetik a költségeiket. Emellett kedvcsinálóként egy picit Monte Carlo-t, és az ott található legismertebb kaszinót is bemutatjuk.

Miért érdemes egy szervezett szerencsejáték út során felkeresni Monte Carlo-t?

Ahogy azt fentebb is említettük, egy Monte Carlo-i utazás sok esetben igencsak költséges lehet. A szerencsejáték utak előnye azonban az, hogy az utazási költségek nagy részét a szervező kaszinó átvállalja tőled. Ez azt jelenti, hogy a kaszinó állja az utazás és a szállás költségeit. Sőt, sok esetben az étkezések és a programok szervezése is beletartozik a csomagban, tehát ezekkel sem kell foglalkoznod. Természetesen ahhoz, hogy a kaszinó ezt megtegye, a játékosoknak is teljesíteniük kell bizonyos feltételeket. Ez általában két részből tevődik össze. Az egyik az, hogy a kaszinó meghatározza azt az időt, amit az úton résztvevő játékosoknak a kaszinóban el kell tölteniük. Ez általában a választott csomagtól függően kettő és öt óra között változik. Minél nagyobb a csomag, azaz a kaszinó minél több költséget vállal át, a játékosoknak annál több időt kell a kaszinóban tölteniük. Emellett sokszor azt is meghatározzák, hogy mekkora az a minimális összeg, amelyért játszani kell az itt töltött idő során. Az utolsó dolog pedig, amire figyelni kell, hogy a kaszinó kérni fog a játékosoktól kauciót a szervezés és az előkészületek során. Ez fedezi a költségeket abban az esetben, ha a játékos nem teljesíti a rá vonatkozó, és általa vállalt feltételeket.

Mit várhatsz egy ilyen úttól?

A szerencsejátékos utak általában jó, és viszonylag költséghatékony megoldást jelentenek. Először is, a kaszinók leveszik a szervezés terhét a játékosokról azzal, hogy minden részletet megszerveznek az utazással és a szállással kapcsolatban. A játékosoknak nincs más dolguk, mint hogy lefoglalják az utat, és befizessék a kaució összegét. Általában több csomagból is lehet választani. Ezek között a különbség az extra programok megszervezésében van. Egy magasabb összegű csomag esetében ugyanis a kaszinó több extra programot szervez a játék idején túlra. Abban az esetben, ha alacsonyabb csomagot választasz, az utazás és a szállás költségeit fedezik, azonban sokszor nem tartalmaznak extra programokat. Ebben az esetben teljesen szabadon töltheted el a játékon kívüli időt. Azzal sem árt tisztában lenni, hogy egy ilyen nyaralás során mindig lehetőséged van arra, hogy nyereményt érj el. Abban az esetben pedig, ha szerencsés vagy, akkor a megnyert összeget teljes mértékben megtarthatod. Sőt, arra is gondolnak, hogy ha vesztes szériát fogsz ki. A legtöbb esetben ugyanis a veszteségek egy részét visszatérítik. Mindezek ismeretében elmondható, hogy a szerencsejátékos utazások sok esetben rendkívül megérik, hiszen minimális kötelezettségek vállalásával jó áron szervezhetsz egy izgalmas nyaralást.

Miért válaszd Monte Carlo-t?

És hogy miért válaszd Monte Carlo-t a szerencsejátékos utazáshoz? Az egyik ok természetesen az, hogy Európában az egyik legnépszerűbb szerencsejáték központként ismert, ráadásul viszonylag könnyen és gyorsan elérhető úticél. A francia Riviérán fekvő városállam ráadásul éppen az elhelyezkedése miatt rendkívül vonzó lehet sokak számára. Emellett pedig az is sokakat vonzhat, hogy megismerjék a világ egyik leggazdagabb országát, amelynek a kulturális és természeti adottságai is kiemelkedőek.

Egy szerencsejátékos út során természetesen a legfontosabb szempont az, hogy a játékosok kipróbálják a kaszinót. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy mindenki, aki a szerencsejátékot a hobbijának tekinti, sokat álmodozik arról, hogy eljusson a világhírű Monte Carlo kaszinóba. Erre pedig több okuk is van. Az egyik természetesen az, hogy megnézhessék ezt a csodálatos épületet. Nem is meglepő ez, hiszen a Monte Carlo kaszinó hosszú múltra tekint vissza. Magát az épületet 1878-ban adták át, az építésze pedig nem más, mint Charles Garnier, akinek a nevéhez a párizsi operaház tervei és megépítése is kapcsolódnak. Maga az épület is impozáns, és biztosan több napot igénybe vesz az, ha valaki szeretné felfedezni, hiszen gyönyörű kertek és teraszok veszik körül. Az épület pedig nemcsak belülről, de kívülről is lélegzetelállító, hatalmas kupolákkal, rézből készült csillárokkal, szobrokkal és más izgalmas látnivalókkal.

Ez a gyönyörű keret pedig rengeteg izgalmat takar. A Monte Carlo kaszinó ugyanis hatalmas játék terekkel várja a látogatókat, ahol minden ismert és kedvelt kaszinó játék megtalálható. Nem hiányozhatnak innen a nyerőgépek, valamint a különféle asztali- és kártyajátékok sem. Sőt, a kaszinó egy külön póker teremmel is rendelkezik. Egy dologra azonban érdemes figyelni még az utazás előtt. A játékosok számára szigorú öltözködési szabályokat írnak elő, így érdemes elegáns ruhákkal készülni egy szerencsejátékos útra Monte Carlo-ba.

Kapcsolódó cikkek

Szerencsejáték turizmus Monte Carlo-ban

Szerencsejáték turizmus Monte Carlo-ban

Bizonyára sokak nagy álma, hogy eljussanak Monte Carlo-ba, és felfedezzék ennek a csodálatos városállamnak minden részletét.