Eljegyzési gyűrű trendek

Csakúgy, mint minden más területen legyen az ruha, frizura ugyanúgy az eljegyzési gyűrűk terén is újabbnál újabb trendek jelennek meg. Ezért ha úgy tervezzük itt az idő a leánykérésre, akkor nem árt az se, ha tudjuk, mik az idei eljegyzési gyűrű trendek.
Eljegyzési gyűrű trendek

Nagy kő, nagy szerelem

Az eddigi években leginkább a visszafogottabb és minimalista eljegyzési gyűrűk voltak a trendik. Nos, ez idén is divatos marad, ám mellette a nagyobb drágakövek, gyémántok is hódítani fognak ezen a területen. Ezek mellett egyaránt az izgalmas formák is vadítani fognak.

Nem a méret a lényeg

Amellett, hogy nagyon népszerűségnek örvendhetnek a nagyobb drágaköves darabok, a visszafogott kisebb köves gyűrűk is trendik lesznek. Ez leginkább azért van mivel rengetegen hívei a minimalista és visszafogottabb stílusnak a gyűrűk terén is.

Minél drágább, annál jobb?

Elmondhatjuk, hogy a mostani időszakban az emberek sokkal több pénzt szánnak a jegygyűrűre aminek az oka még nem teljesen biztos. Következtethetünk viszont arra, hogy ez azért lehet, mert a vírushelyzet miatt is sokan tartják még fontosabbnak az érzelmeket, valamint annak kifejezését.

Persze egy gyűrűt nem feltétlenül csak az értéke miatt választunk, hanem külseje valamint a szellemi értéke miatt is. Hülyeség lenne azt állítani, hogy egy ékszer ára dönti el szeretetünk mértékét, hiszen végül is a szeretetet nem lehet pénzben kifejezni.

Különleges gyűrű kivitelek

A friss szerelmesek leginkább merészebb kivitelek közül válogatnak, legyen az anyaga vagy színe a gyűrűnek. Nagyon népszerűek például a zafír darabok valamint a sárga és fehérarany helyett a rózsaarany is divatos. Formájukat illetően is találkozhatunk különleges darabokkal. Ilyenek például a hármas foglalattal rendelkező darabok, amik a múlt, jelen valamint jövőt szimbolizálják. A modernebb kivitelekkel is egészen különleges hatást érhetünk el, így ha ez a cél mindenképp nézzük meg a kínálatot. Szerencsére az eljegyzési gyűrűk vásárlása Budapesten számos üzletben lehetséges, így valamelyikben biztosan megtalálhatjuk a számunkra legszebbet.

Modern kivitelek

Napjainkban már a modern kivitelek is egyre trendibbek lettek, így bátran válogathatunk az ilyen kivitelek közül is. Többnyire szögletesebb és letisztult formákkal találkozhatunk ezen a téren, valamint geometrikus alakzatokkal.

Fenntartható forrásból származó gyűrűk

Manapság az ékszerek területén is fontos tényező a fenntarthatóság valamint a beszerzés és az átláthatóság is. A jövőben arra számíthatunk, hogy sokan nem fognak olyan cégeknél vásárolni akiknél nincs környezetvédelmi program. Ezek mellett a gyémánt származása is egy fontos kérdés lesz valamint nem lesz akkora igény a laboratóriumi drágakövek iránt sem.

Összegezve

A gyűrű trendek közt tehát biztosan megtalálhatjuk majd a nagy drágaköves valamint a kisebb köves darabokat is egyaránt, de a természetes és a modern kivitelek is hódíthatnak.

Kapcsolódó cikkek

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni - Hogyan légy boldog, sikeres és elégedett nő.

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni

Az életben vannak olyan íratlan szabályok, amelyek betartása elősegíti, hogy mindig boldogok legyünk. Mi most ezekből a szabályokból szemezgettünk néhánya.

Kerékpárral iskolába menni, szülő + gyerek együtt? Ez hamarosan remélhetőleg a budapesti mindennapok része lesz.

Kerékpárral iskolába menni, szülő + gyerek együtt? Ez hamarosan remélhetőleg a budapesti mindennapok része lesz

Gyerekek és szüleik együtt tekernek bringabuszos konvojokban Barcelonában és környékén reggelente.