Csinosan a mindennapokban - stílusos szettek egyszerű trükkökkel

Unod a farmer-póló kombinációt, de nem tudod, hogyan dobhatnád fel a külsőd, ha nem különleges alkalomra igyekszel? Tippjeink segítségével könnyedén gyűjtheted be a bókokat.
Csinosan a mindennapokban - stílusos szettek egyszerű trükkökkel

1. A színek és a textúrák harmóniája

Magában egy farmer és egy póló unalmas? Halmozd a textúrákat, vagyis viselj farmeringet farmernadrággal - így sokkal feltűnőbb lehet a csinos, skinny nadrágod. Egy állatmintás magassarkú tökéletesen kiegészíti a lezser szettet, az aranyszínű ékszerek - vagyis egy csinos óra, egy hangsúlyos fülbevaló és egy vékony nyaklánc - pedig elegánssá teszik a megjelenésed.

2. Játék a szabásvonallal

Nem kedveled a harsány színeket, de mégsem szeretnél úgy kinézni pasztellszínű, vagy fehér ruhadarabjaidban, mint egy idős tanárnéni? Az egyenes vonalú szoknyát, vagy a sima, egyszínű farmernadrágot különleges megoldású felsőkkel kombináld, vagyis bő ujjakkal, fodrokkal, csipkebetéttel, vékony övvel, vagy húzott derekú blúzzal. Egy érdekes formájú vagy színű napszemüveg is feldobhatja a szetted, vagy egy csinos bőrtáska.

3. Vagány párosítások

Egy bő, pulóverszerű ruha is lehet nőies és vagány (ráadásul szuper kényelmes is), ha neccharisnyával és strasszos bokacsizmával viseled. Télen cseréld a neccharisnyát aprómintás, sötét színű harisnyára, és ne felejtsd el a kiegészítőket sem: minél több, annál jobb. A hajadat fogd laza kontyba, majd húzz ki belőle néhány, az arcodat keretező tincset, amelyeket hullámosra sütve tökéletes lesz a szetted. Egy nagy karimájú, fekete kalappal még bohémabb külsőt varázsolhatsz magadnak, így garantált, hogy utánad fordulnak majd az utcán.

4. Kísérletezz

Mindig messziről elkerülted az ingruhákat és a kantáros nadrágokat? Számodra a farmeren kívül nem létezik más, és rá sem mertél nézni a vászonnadrágokra? Lépj ki a komfortzónádból, és ha vásárolni mész, tudatosan keresd az olyan darabokat, amelyeket elsőre biztosan nem vennél meg. Kísérletezz új színekkel, fazonokkal, és egykettőre újjászületik a ruhatárad.

5. Nem csak alkalmakra - ruhák minden mennyiségben!

Tévhit lenne azt gondolni, hogy ruhákat csak különleges alkalmakkor lehet felvenni - számtalan kényelmes pamut vagy vászonruha közül válogathatunk a hétköznapokra is. Kiemelhetjük a csípőnket egy csinos övvel, vagy kecses nyakunkat egy hosszabb fülbevalóval. Ha rohanós nap elé nézünk, ne válasszunk a szetthez magassarkút, hanem egy balerinacipővel viseljük. Különösen divatosak most a sötét színű, apró virágmintás ruhák, nyáron pedig a fehér-kék csíkos, tengerész stílusú darabok.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan (ne) veszíts el egy férfit 10 nap alatt?

Hogyan veszítsünk el egy férfit 10 nap alatt?

Hogyan (ne) veszíts el egy férfit 10 nap alatt?

Gyémánt vagy moissanit?

Gyémánt vagy moissanit?

Cikkünkből megismerheted a gyémánt és a moissanit közötti különbségeket.

Milyen ruhát viselj egy állásinterjún?

Dresszkód: milyen ruhát viselj egy állásinterjún?

Tippjeink segítségével összeállíthatsz egy elegáns, különleges, de nem hivalkodó ruhaszettet az állásinterjúd napjára.