Csajos dekoráció a szobádba

Dekor tippjeink segítségével gyorsan és egyszerűen feldobhatod a kis kuckód hangulatát!
Dekorációs ötletek a szobában

1. Az emlékek helye

Válogass ki a tavaly készült fotóidból 15-20 darabot, majd szerezz be egy égősort és néhány apró facsipeszt. Nyáron egy színes, erős zsinegre is függesztheted a képeket, és persze nem csak a saját képeid, hanem néhány bolondos, filcből készült dekorációt is, ami például pálmafa vagy napernyő alakú.

2. Világjáróknak

Szerezz be egy laminált világtérképet, amin különböző szimbólumokkal bejelölheted, hogy hol jártál eddig, és azt is, hogy melyek azok a célpontok, amelyek rajta vannak a bakancslistádon. Extra tipp: az utazásaid során készült képekkel dekorálhatod a térkép szélét.

3. Saját készítésű, hatalmas naptár, olcsón, egyszerűen

Sosem tudod, hol áll a fejed, kinek mikor lesz szülinapja vagy névnapja? Nem szereted a kicsi naptárakat, amiben alig van hely egy-két bejegyzésre? A határidőnaplód hiába van a táskádban, azt is elfelejted, hogy bele kellene nézned? Akkor ezt a naptárat Neked találták ki! Egy színes öntapadós jegyzettömbből egy filctollal olyan naptárat készítesz, amilyet csak szeretnél, és végre lesz hely a millió programnak, ráadásul jól látható helyen, ha az asztalodnál függeszted fel.

4. Szobanövénykérdés: kipipálva

A munkád sok utazással jár, így előfordul, hogy hetekig nem tudsz hazamenni? Kellemetlen mindig megkérni a szüleid, hogy öntözzék a növényeidet? Ezekkel a festett kavicsokból készült kaktuszokkal könnyedén megoldhatod a problémát. A hobbiboltban legalább 2-3 különböző árnyalatú zöld akrilfestéket szerezz be, a fehéret se hagyd ki, majd kezdődhet az alkotás egy szabad délutánon.

5. Látványos dekoráció a falra is!

Egy csomag színes kartonpapírral már csodákra lehetsz képes, és még különösebb kézügyességre sem lesz szükséged. Fontos, hogy ne túl vastag kartont vásárolj, mert abból nehéz lesz kivágni a díszeket. Akkor igazán mutatós a dekoráció, ha nem öt vagy hét pillangót raksz a falra, hanem legalább húszat, harmincat! Jó szolgálatot tehet a kétoldalú ragasztószalag is, mert így láthatatlanul rögzíthetsz bármit a faladon, a szobád ajtaján, vagy esetleg az ablakkereten.

Kapcsolódó cikkek

A Gucci-Ház - Felesége felfogadott bérgyilkosa ölte meg Gucci-t - Patricia Reggiani története

A "fekete özvegy" nem bánja tettét - A Gucci-sztori

Lady Gaga alakítja Patricia Reggiani-t, aki meggyilkolta volt férjét, Maurizio Gucci divatkirályt.

12 ok, amiért a korai kelők előnyben vannak - A korai ébredés előnyei - Növeld hatékonyságod és kreativitásod!

Produktív reggelek - 12 ok, amiért a korai kelők előnyben vannak

A korai kelést sokan el sem tudják képzelni. Pedig számtalan előnye van. A cikkben ezeket az előnyöket bontjuk ki részletesen.

Népszerűbb lett a botox, ráncfelvarrás és zsírleszívás a koronavírus alatt a plasztikai sebész beszámolója szerint

Népszerűbb lett a botox, ráncfelvarrás és zsírleszívás a koronavírus alatt a plasztikai sebész beszámolója szerint

A plasztikai sebészeti műtétek száma -főleg a botox és zsírleszívás- a koronavírus alatt óriásit nőtt! Ehhez a maszkhasználat és a home office is hozzájárult.