Csajos dekoráció a szobádba

Dekor tippjeink segítségével gyorsan és egyszerűen feldobhatod a kis kuckód hangulatát!
Dekorációs ötletek a szobában

1. Az emlékek helye

Válogass ki a tavaly készült fotóidból 15-20 darabot, majd szerezz be egy égősort és néhány apró facsipeszt. Nyáron egy színes, erős zsinegre is függesztheted a képeket, és persze nem csak a saját képeid, hanem néhány bolondos, filcből készült dekorációt is, ami például pálmafa vagy napernyő alakú.

2. Világjáróknak

Szerezz be egy laminált világtérképet, amin különböző szimbólumokkal bejelölheted, hogy hol jártál eddig, és azt is, hogy melyek azok a célpontok, amelyek rajta vannak a bakancslistádon. Extra tipp: az utazásaid során készült képekkel dekorálhatod a térkép szélét.

3. Saját készítésű, hatalmas naptár, olcsón, egyszerűen

Sosem tudod, hol áll a fejed, kinek mikor lesz szülinapja vagy névnapja? Nem szereted a kicsi naptárakat, amiben alig van hely egy-két bejegyzésre? A határidőnaplód hiába van a táskádban, azt is elfelejted, hogy bele kellene nézned? Akkor ezt a naptárat Neked találták ki! Egy színes öntapadós jegyzettömbből egy filctollal olyan naptárat készítesz, amilyet csak szeretnél, és végre lesz hely a millió programnak, ráadásul jól látható helyen, ha az asztalodnál függeszted fel.

4. Szobanövénykérdés: kipipálva

A munkád sok utazással jár, így előfordul, hogy hetekig nem tudsz hazamenni? Kellemetlen mindig megkérni a szüleid, hogy öntözzék a növényeidet? Ezekkel a festett kavicsokból készült kaktuszokkal könnyedén megoldhatod a problémát. A hobbiboltban legalább 2-3 különböző árnyalatú zöld akrilfestéket szerezz be, a fehéret se hagyd ki, majd kezdődhet az alkotás egy szabad délutánon.

5. Látványos dekoráció a falra is!

Egy csomag színes kartonpapírral már csodákra lehetsz képes, és még különösebb kézügyességre sem lesz szükséged. Fontos, hogy ne túl vastag kartont vásárolj, mert abból nehéz lesz kivágni a díszeket. Akkor igazán mutatós a dekoráció, ha nem öt vagy hét pillangót raksz a falra, hanem legalább húszat, harmincat! Jó szolgálatot tehet a kétoldalú ragasztószalag is, mert így láthatatlanul rögzíthetsz bármit a faladon, a szobád ajtaján, vagy esetleg az ablakkereten.

Kapcsolódó cikkek

10 tévhit, ami meggátol abban, hogy boldog légy - Hogyan légy boldog - A boldogsághoz vezető út.

10 tévhit, ami meggátol abban, hogy boldog légy

A boldogság egy megfoghatatlan valami, mégis mindenki szeretné elérni. A cikkben tippeket adunk a boldogság elérésére.

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni - Hogyan légy boldog, sikeres és elégedett nő.

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni

Az életben vannak olyan íratlan szabályok, amelyek betartása elősegíti, hogy mindig boldogok legyünk. Mi most ezekből a szabályokból szemezgettünk néhánya.

Ezek az idei év szemüveg trendjei

Ezek az idei év szemüveg trendjei

A teknősmintha helyét lassan átveszik a világos árnyalatok