A tökéletes Instagram profil titka

Szeretnél profi fotókat készíteni, és így több követőt szerezni? Vajon mi a titka azoknak a lányoknak, akiket több ezren csodálnak?
A tökéletes Instagram profil titka

Ne csak selfiekkel áraszd el a profilod!

Ha szeretnéd megmutatni a teljes szettet, amit viselsz, vagy a környezetedet, mert például mögötted pálmafák szegélyezik a tengerpartot, akkor ne csak egy selfie-t készíts, amin alig látszik valami a háttérből, hanem kérd meg egy családtagodat, ismerősödet, barátodat, hogy fotózzon le.

Mosolyogj!

A vidám emberek másoknak is mosolyt csalnak az arcára, és a nevetés megmutatja a pozitív kisugárzásod. Ki ne szeretne olyan emberek társaságában nyaralni vagy bulizni, akik mindig mosolyognak? A szép mosolyhoz viszont alapvető, hogy szépek a fogaid, vagyis ne sajnálj pénzt költeni arra, hogy egészséges és hófehér fogakkal nézz a kamerába. A fehér fogak legnagyobb ellensége a vörösbor, a kávé, a tea, a szénsavas üdítőitalok, illetve a cigarettázás.

Egy kis titokzatosság

Ne mutass meg magadból mindent a nagyvilágnak. Unalmassá teszi a profilod, ha minden nap megosztod, hogy mit ebédeltél és vacsoráztál, és az sem tesz vonzóbbá, ha sok bikinis képet töltesz fel, vagy olyan fotókat, ahol falatnyi miniszoknyában mutatod meg magad. Egy-két szexibb fénykép belefér, de ne felejtsd el azt az aranyszabályt, hogy csak olyan fotókat tölts fel, amiket az anyukádnak is meg mernél mutatni. A parti hevében sose ossz meg semmilyen tartalmat, mert másnap megbánhatod, és a főnöködnek vagy a párodnak sem fogja elnyerni a tetszését az a videó, ahol részegen lejtesz forró táncot a barátnőddel.

A kevesebb néha több

Mindig teljes sminkben ragyogsz, csak alapozó, szemhéjpúder, spirál és rúzs jelenlétében engeded meg, hogy lefotózzanak? Ez túlzás. Senki sem szereti a 100%-ban tökéletes embereket, mert egy elérhetetlen álmot vetítenek mások elé, vagyis irigységet szülnek. Mutasd meg nyugodtan a smink nélküli arcod is, hiszen sokan a természetes szépségre szavaznak.

A nárcizmus kora

Mindegyik fényképeden egyedül te vagy látható? Ha a barátnőd is rajta volt a fotón, akkor természetes, hogy végül levágtad? Olyan hashtageket használsz a saját képeid alatt, hogy #beautiful #beautifulgirl #fashiongirl? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor veled is elszaladt egy kicsit a ló, és elfelejtetted megmutatni, hogy sokszínű személyiség vagy, akinek nem csak a saját szépsége számít. Mutasd meg a világnak, hogy sok barátod van, és nem azért mosolyogsz néha egyedül a kamerába, mert senki sem kíváncsi rád.

Színes varázslat

Ha már adott a sok különböző filter, ne félj őket használni, így egy kicsit tökéletesebbé, színesebbé teheted a szürke fotókat. Arra viszont figyelj, hogy a vibráló képekről könnyű megállapítani: a valóságtól távol állnak. A filterek használatánál is a mérték a kulcs.

Inspirálódj

Érdekel az utazás, a cupcake készítés vagy a papírmasé álarcok? Keress rá a megfelelő hashtag-re, így még több ötletet kaphatsz a profiktól, vagyis azoktól, akinek a fotói több ezer kedvelést kaptak. Ne csak felületesen nézelődj: milyen a kompozíció, milyenek a fények, melyik hashtageket használta a fotós?

Görcsösség nélkül, szabadon

A sok követőt vonzó profil felépítése mellett ne felejts el néha szünetet is tartani! Ha a családi nyaraláson az az első, hogy lefotózod a vacsorádat, akkor kicsit túlzásba estél az Instagram profilod építésével. Élvezd ki a pillanatokat, rakd el néha a telefonodat, és csak azokra figyelj, akik körülvesznek téged. Nem a világ vége, ha nem örökítesz meg minden pillanatot. A legfontosabb, hogy a fejedben elraktározd ezeket a szép emlékeket, az pedig csak egy kis extra, ha megosztod néha a nagyközönséggel is.

Kapcsolódó cikkek

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni - Hogyan légy boldog, sikeres és elégedett nő.

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni

Az életben vannak olyan íratlan szabályok, amelyek betartása elősegíti, hogy mindig boldogok legyünk. Mi most ezekből a szabályokból szemezgettünk néhánya.

Bőrcsizma – klasszikus cipőkbe érdemes befektetni

Bőrcsizma – klasszikus cipőkbe érdemes befektetni

A természetes bőrből készült női bőrcsizmák térdig érő felsőrésszel elegáns és vonzó női lábbelik, amelyek eleganciát kölcsönöznek minden stílushoz. De ez közel sem minden!

Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

A természetes szépségápolás tökéletes alternatívát kínál, ha a bőröd minősége és egészséged megőrzése miatt fontos számodra, hogy káros anyagoktól mentes és tiszta forrásból származó kozmetikumokat használj.