Egyszerű és aranyos DIY ajándékötletek

Közeleg a barátnőd, vagy a tesód szülinapja, de fogalmad sincs, mivel ajándékozd meg? Ne érd be egy testápoló csomaggal - készíts egyedi meglepetést!
Egyszerű és aranyos DIY ajándékötletek

1. A fotók helye

Ehhez az egyszerű kis ajándékhoz elég félretenned néhány üres gyufásdobozt, beszerezni fekete kartonpapírt (nem túl vastagot) és fehér filcet vagy akrilfestéket. Az objektívet legegyszerűbben egy faágból vágott kis szelettel csinálhatod meg. A dobozba gyakorlatilag bármit tehetsz: közös fotókat piciben kinyomtatva, vagy szép gondolatokat, idézeteket, esetleg közös élmények helyszíneit és dátumait. Gyerekeknek is jó ajándékötlet az aprócska fényképezőgép - rejtsünk el benne egy finom csokit vagy cukrot, így garantált lesz a kis fotós öröme.

2. Rubik-kocka kicsit másképp

A hagyományos Rubik-kockát is kihívás kirakni, de ezt az egyedi, fotókkal díszített darabot még nehezebb lesz! ;) Kiváló ajándékötlet a család férfi tagjainak, vagyis a bátyusnak is, ha unjuk, hogy mindig borral ajándékozunk. Nagyon fontos a jó minőségű ragasztó használata, ami stabilan rögzíti a kis képkockákat!

3. A szeretet nyelvén

Ehhez a szuper ajándékhoz elég beszerezni 12 gyönyörű borítékot, egy színes kartont és fekete filcet. Mindegyik borítékba rakj egy cetlit, amire ráírod, miért szereted a személyt, akinek ajándékozod ezt a különleges naptárat. Ne légy szűkszavú, hanem dicsérj, és fejtsd is ki, vagy támaszd alá egy történettel, amit írsz. Még személyesebb az ajándék, ha a borítékokba rejtesz egy-egy közös képet, vagy ha kicsit többet szeretnél adni, akkor minden hónapra betervezel valamilyen közös programot. (színház vagy mozi belépő, kiállítás, utazás, étterem, kényeztető masszázs, uszoda stb.) Ebben az esetben feliratozd a borítékokat, hogy melyiket melyik hónapban kell kinyitnia a megajándékozottnak!

4. Gombos kép

Elő a fiókból a színes gombjaiddal és egy jó minőségű ragasztóval! Nemcsak a szülinapos kezdőbetűjét rakhatod ki így, hanem ha babalátogatóba mész, más, egyszerű formákat is alkothatsz: színes luftballonokat, nyuszit, csigát. Ha lufis képet csinálsz, néhány színes zsineg is jó szolgálatot tesz majd.

5. Édes örömök

A barátnőd az utóbbi időben lefogyott, sokat szomorkodik, vagy csak stresszes a munkája, így sokszor ideje sincs enni? Akkor ezt a speciális orvosságot neki találták ki! Ha nem szereti a cukrokat, megtöltheted kerek formájú, de egészségesebb nasikkal is: például mazsolával, vörös áfonyával, török mogyoróval. Klassz címkét te magad is készíthetsz, de az interneten is böngészhetsz, vagy nyomtathatsz.

Kapcsolódó cikkek

Különleges fali dekor gyufából - DIY dekoráció - Házi készítésű kép olcsón

Különleges fali dekor gyufából

A DIY fogalma, jelentése ma már senki számára sem ismeretlen. Akár még gyufából is készíthetünk különleges dekorációkat.

DIY esküvői dekoráció.

DIY esküvői dekorációs ötletek

Egy esküvő nem éppen olcsó mulatság. ha nem szeretnétek a dekorációra csillagászati összegeket költeni, akkor kalandra fel, ugyanis van néhány nagyszerű, esküvői DIY ötletünk.

Varrókellékek a Tchibo webáruházból: varrógép alátét, varrógép táska, patentozó gép, pantetozó szerszám, varrókészlet, polcra akasztható kosár

Varrókellékek & rendszerezés – Rend & kreativitás

Minden, ami a varráshoz és kreatív hobbikhoz, rendszerezéshez kellhet.