SkinPen kezelés a ragyogó bőrért - bőrproblémák ellen - bőrmegújítás - bőrkezelés

Mire képes több ezer mikrotű szúrása? - A SkinPen hatékonysága bizonyított.
SkinPen kezelés a ragyogó bőrért - bőrproblémák ellen - bőrmegújítás - bőrkezelés

Mit szólna, ha azt mondjuk, hogy több ezer mikrotűs szúrás meg tudja változtatni a bőrét, és akár több bőrprobléma is kezelhető egyetlen kezelés segítségével? Ez a SkinPen Precision: a bőr természetes sebgyógyulási folyamatát felhasználva hatékonyan tud kezelni számos bőrproblémát.

“Drámai hatás dráma nélkül!”

A folyamat gyors, a kezelés érzéstelenítés mellett történik, így szinte fájdalommentes, a gyógyulási idő rövid, a változás pedig már az első kezelés után szembetűnő!

A SkinPen hatékonyságát és sikerét klinikai vizsgálatok bizonyítják

A SkinPen az első FDA által elfogadott mikrotűs rendszer és kezelés, amelynek hatékonyságát és biztonságát több, mint 90 validációs tanulmány igazolja. Ma már 42 országban használják, több, mint 16000 rendelőben alkalmazzák az innovatív kezelést.

A forradalmi technológiának köszönhetően a mikrocsatornákba a visszaáramlás és az átszennyeződés esélye minimális, ugyanis egyszeri használatot biztosító zárrendszert alkalmazunk. A kezelőfejet kizárólag egyszer lehet felhelyezni az eszközre, így garantáltan steril és biztonságos a kezelés.

A tűk mélysége garantáltan a beállított mélységig hatol a bőrbe!

A tűk mélysége pontosan 2,5 mm-ig állítható. A SkinPen mikrotűi ellenőrzötten a beállított mélységig hatol a bőrbe. A páciens igényeihez és bőréhez egyedileg lehet állítani tűk mélységét. A beállítások pontosságát és megbízhatóságát a kezelőfejben található visszahúzó mechanizmus adja, így a tűk garantáltan a beállított mélységig hatolnak a bőrbe. 14 orvosi minőségű rozsdamentes acélból készült tűvel dolgozunk, amelyek igazoltan legalább 80 percig élesek. Az élesség nincs összefüggésben a bőr vastagságától és textúrájától, következetesen működnek, miközben 1600 mikrocsatornát biztosítanak.

Milyen területeken alkalmazható a SkinPen?

Kiváló lehetőséget teremt a kezelés az arc, nyak, dekoltázs, kezek, de még a test területein is a bőrmegújításban.


SkinPen kezelés és a bőrproblémák

Akár önmagában, akár egyéb kezelésekkel kiegészítve látványos javulást érünk del akne hegek, tág pórusok, finom ráncok és vonalak, striák, műtéti hegek kezelésében.

Már egyetlen kezelés is hatékony, de kúraszerű alkalmazása javasolt.


Sémák helyett személyre szabott kezelés

A kezeléseket vagy kezelési tervet minden esetben a páciens problémájára és igényeire hangoljuk. A megfelelő eredmény eléréshez a kezelések megismétlése szükséges, azonban ezeknek számát és gyakoriságát a probléma megállapítása után határozzuk meg közösen a pácienssel.

Foto: Porta Bella Vita Klinika

Kezelések száma: 1

Kezelések gyakorisága: 3 hét

Kezelt probléma: akne hegek, tág pórusok


A Porta Bella Vita Klinikán kiemelten fontosnak tartjuk és szívügyünk a megfelelő és jó bőrminőség megteremtése hosszútávon. Mind kezelésekkel, mind bőrápolási protokollokkal támogatjuk az egészséges bőrállapot elérését és fenntartását. Keresse fel weboldalunkat, ahol akár bőrfajtára vagy bőrproblémára szűrve tud tájékozódni bőrminőség javító és karbantartó kezeléseinkről!

Szeretettel várja Önt a Porta Bella Vita csapata!

A Porta Bella Vita orvos esztétikai klinika már több mint 10 éve professzionális kezeléseket kínál a kiválóság és az ügyfél elégedettség érdekében, így az archarmonizáció esetében is megbízható választásnak bizonyulnak.


A SkinPen kezelés mellett szolgáltatásaik közé tartoznak különböző arc, bőr és testkezelések, amelyek biztonságosak, emellett pedig tökéletesen az Ön adottságaira és igényeire vannak szabva.


A Porta Bella Vita orvosai és szakemberei elkötelezettek a:

- legmagasabb színvonalú szolgáltatások,

- biztonságos és innovatív kezelések.

- legjobb minőségű berendezések, kezelőgépek,

- alapos és átfogó tájékoztatás,

- személyes kezelési terv mellett.


Tapasztalt szakembereik és orvosaik teljes körű tájékoztatást nyújtanak, hogy biztosítsák pácienseik elégedettségét, a Porta Bella Vita webshopjában pedig rengeteg hasznos, minőségi termékkel, kozmetikummal találkozhat.

A Porta Bella Vita-nál biztos lehet abban, hogy Ön és céljai vannak a középpontban!

Kapcsolódó cikkek

SkinPen kezelés a ragyogó bőrért - bőrproblémák ellen - bőrmegújítás - bőrkezelés

SkinPen kezelés a ragyogó bőrért - bőrproblémák ellen - bőrmegújítás - bőrkezelés

Mire képes több ezer mikrotű szúrása? - A SkinPen hatékonysága bizonyított

Problémás bőr? A La Roche-Posay mutatja az irányt!

Problémás bőr? A La Roche-Posay mutatja az irányt!

A problémás bőr leginkább a pattanások és a mitesszerek jelenlétét foglalja magában.

5 csalhatatlan jel az arcodon, hogy elkezdődött a bőröregedés

5 csalhatatlan jel az arcodon, hogy elkezdődött a bőröregedés

A bőröregedés teljesen természetes, ám az esetek többségében cseppet sem örömmel fogadott folyamat.